Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dieta Cu Piept De Pui Si Iaurt

Dieta Cu Piept De Pui Si Iaurt. 100g de carne de vită fiartă și 3 pahare de iaurt ziua 4: 2 oua fierte tari, 350 gr spanac fiert, 1 rosie mare cina:

Salata verde cu piept de pui si sos de iaurt Reteta Iuli.eu
Salata verde cu piept de pui si sos de iaurt Reteta Iuli.eu from www.iuli.eu

Ziua 5 incepeti ziua cu un morcov dat prin razatoare. La pranz, consumati 200 ml de suc de mere (fresh) langa un iaurt slab. Piept de pui pe gratar (pana la 50 de grame).

În Dieta Nicoletei Luciu Sunt Interzise Orezul, Cartofii,.


Dimineata, o cafea sau un ceai fără zahăr și fără lapte, 1 iaurt. Dieta daneza cu pui este o metoda excelenta de a pierde in greutate si de a detoxifia organismul. 1 salata verde cu suc de lamaie, 200 g piept de.

La Cina Ai Voie Sa Mananci O Salata De Cartofi Fierti Si Un Pahar De Iaurt Degresat.


Doua felii de paine prajita si un ou fiert. 2 oua fierte tari, 350 g spanac fiert, 1 rosie mare cina: Dacă iaurtul și piepturile de pui sunt alimente plăcute de mâncat, repetarea aceluiași meniu duce totuși la monotonie și oboseală.

100G De Carne De Vită Fiartă Și 3 Pahare De Iaurt Ziua 4:


1 salata verde cu suc de lamaie, 250 g. 200 grame de piept de pui (facut la gratar) cu o salata verde cu sos de iaurt. 1 ceasca de cafea sau ceai, cu 2 pastile de indulcitor pranz:

O Jumatate De Grapefruit Sau Un Pahar De Limonada.


Ingrediente pentru reteta de pulpe de pui marinate cu iaurt din aceste cantitati ies 3 portii mari 3 pulpe intregi de pui (aprox 950g ) 150g iaurt 50ml ulei 1 lingura mustar 1 lingurita sare 1 lingurita boia dulce 1 lingurita cimbru uscat 1 lingurita praf de usturoi 1 lingurita curry (eu nu am pus) 1/4 lingurita piper macinat Piept de pui pe gratar (pana la 50 de grame). Un pahar de iaurt dietetic de 1 gram, o felie de pâine integrală prăjită și.

Salata Dietetica Din Morcovi Cu Puti Ulei, Sare, Piper.


In afara de sare si piper, nu sunt recomandate alte condimente. 2 oua fierte tari, 350 g spanac fiert, 1 rosie mare cina: 200 g de piept de pui la gratar si un pahar de.

Post a Comment for "Dieta Cu Piept De Pui Si Iaurt"